Selvbetjening

Indkøb hos DIN Forsyning

DIN Forsyning køber ind for store summer hvert år, og derfor er vores ansvar, indflydelse og mulighed for at påvirke omverdenen ikke ubetydelig. Vi ønsker at gøre vores indflydelse gældende via vores indkøbsvolumen.

Vi har en indkøbsstrategi, der sætter retningen og rammerne for vores indkøb i DIN Forsyning. Strategien har til formål at sikre, at indkøbene er i overensstemmelse med DIN Forsynings overordnede 2030-strategi ”Fra dygtige til bæredygtige”.

Strategierne stiller først og fremmest krav til os som forsyningsvirksomhed, men også på forskellig vis krav til vores leverandører og samarbejdspartnere.
Klik på billedet til højre og se vores indkøbsstrategi.

Har du spørgsmål vedr. indkøb, kan du kontakte os på indkoeb@dinforsyning.dk eller 7474 7545 mellem kl. 7 - 15.

Information til eksterne samarbejdspartnere og entreprenører

Når du udfører arbejde for DIN Forsyning, er du forpligtet til at overholde gældende regler og anvisninger inden for kvalitet, arbejdsmiljø og miljø.

Diverse standarddokumenter vedr. Indkøb

Her finder du en række standarddokumenter vedr. Indkøb - bl.a ​DIN Forsynings Code of Conduct for leverandører. Den skal sikre, at vores indkøb sker hos virksomheder, der efterlever gældende lovgivning og en række sociale, etiske og miljømæssige krav.

Se diverse dokumenter nedenfor.

Vent venligst...
loading