For vvs'ere

Vi har et rigtig godt samarbejde med de lokale vvs-virksomheder i de to kommuner. Nedenfor finder du relevante informationer til dig som vvs-installatør eller lignende.

Færdigmeldingsskema

Når du som autoriseret vvs-Installatør udfører arbejde hos en af DIN Forsynings kunder, skal du huske at færdigmelde det udførte vvs-arbejde.
Det skal til, for at vi kan være sikre på, at det er autoriseret Vvs-Installatør, der har arbejdet med vores og kundens installationer.

Færdig meldingen skal bruges, når arbejdet er udført.
På baggrund af de informationer, der er angivet i færdigmeldningsskemaet, kan vi køre ud og syne installationen hos kunden. Hvis installationen er godkendt, vil vi her forsyne måleren med plumper. Dermed sikrer vi, at installationen lever op til vores krav.
Vi anbefaler at både du og kunden beholder en kopi af dokumentet.

El til elektroniske vand- og varmemålere

El-installationen skal være forberedt til elektronisk vand- og varmemålere.

Det er kundens pligt at etablere en føringsvej mellem el-tavle og vand- eller varmemåler jf. nedenstående vejledning. Kunden afholder alle udgifter til el-installation og strømforbrug for drift af elektronisk målere. DIN Forsyning udleverer 230/24 volt-omformer, som monteres i el-tavlen før fejlstrømsafbryderen.

Faktablade - Varme

Vent venligst...