Selvbetjening

Renoverer du et hus med fjernvarme?

Skal du i gang med at renovere huset, kan der være situationer, hvor det enten er en god ide eller decideret nødvendigt at kontakte os.

 

Renoverer du bryggerset?

Hvis du bor i et ældre hus, og renoverer du rummet, hvor fjernvarmen går ind i huset – som oftest er bryggerset – kunne det være, at vi havde mulighed for at skifte de gamle indføringsrør uden beregning. Dels vil vi få en mulighed for at se og forny vores del, men du vil også få et pænere resultat af renoveringen. Muligheden afhænger dog af stikledningens alder og beskaffenhed. Du eller din VVS’er er altid velkommen til at give os et kald, så vi kan gennemgå mulighederne.

Vil du flytte varmeinstallationen?

Når man renoverer, kan der blive behov for at flytte rundt på både vægge og installationer. Vil du gerne flytte din varmeinstallation – altså ændre på, hvor fjernvarmen kommer ind og ud af huset – skal du bestille det via nedenstående formular. På baggrund af formularen vil vi kontakte dig for en snak om projektet. Efterfølgende vil du få et tilbud fra os på arbejdet med stikledningen uden for huset og indførelsen af de to nødvendige rør. Det er din egen VVS’er, der skal flytte installationen inde i huset. Husk, at vi skal godkende den og montere måleren. Din VVS’er kender vores krav til installationens opbygningen. Har du spørgsmål til udfyldning af formularen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Når tilbuddet er accepteret, planlægger vi udførelsen af arbejdet i samarbejde med dig og din VVS’er.

Ansøg om fjernvarme

Her kan du se fremgangsmåden for, hvordan en ejendom tilsluttes fjernvarmen. Det lyder måske lidt kompliceret, men når først man har indsendt første ansøgning, går det slag i slag.


Indsend en bestilling til os via nedenstående formular.


På baggrund af disse oplysninger sender vi en pris for fjernvarmetilslutningen til underskrift.


Herefter underskriver du som ejer prisaftalen og returnerer denne til os, hvorefter vi fremsender en faktura på den aftalte pris.


Herefter udfører vi selve fjernvarmetilslutningen fra fjernvarmenettet til hovedventilerne i huset.

  

Bestillingsformular ved tilslutning eller ændring af varmestik

Det er din egen VVS’er, der skal opbygge varmeinstallationen inde i huset. Husk at vi skal godkende den og montere måleren. Din VVS’er kender vores krav til installationens opbygning. Vær opmærksom på, at der skal støbes en indføringsbøjning i soklen. Denne og målerbeslag afhentes hos DIN Forsyning.

 

 

Vent venligst...
loading