Selvbetjening

Hvordan placerer jeg min skraldespand

Når du skal placere din skraldespand og genbrugsspand, er der nogle forhold, som du skal tage hensyn til. Forholdene skal sikre et godt arbejdsmiljø for skraldemanden og øge holdbarheden for spanden.

Det er Arbejdstilsynet, der fastsætter reglerne for, hvordan adgangsforholdene skal være for skraldemanden, og det er dit ansvar som grundejer at overholde reglerne. Kan du ikke overholde kravene til adgangsforholdene, så skal spanden sættes frem til vejen inden kl. 6.00 på tømningsdagen. Du kan tilmelde dig vores huske-sms-service og få en sms dagen inden skraldemanden kommer forbi. Tilmeld dig her.

Du kan læse mere om reglerne for placering af skraldespanden i nedenstående vejledninger. Du kan også kontakte os, så vi kan få en snak om, hvordan du kan placere din skraldespand bedst muligt.
 

 

 

Ny skraldespand på vej
- opdatering af regler fra 1. januar 2023

I foråret 2023 vil alle helårshuse får en ny pap og papir-genbrugsspand. 

I den forbindelse ændrer vi også på reglerne for placering skraldespandene. Hvor vi tidligere har haft et krav om 15 cm mellem hver skraldespand, bliver det i fremtiden kun 10 cm mellemrum. Reglerne ændres samtidig for sommerhusområderne, selvom den nye skraldespand først kommer i 2024.

Du kan se størrelse og regler for placering nedenfor.

Illustration af skraldespande i sommerhusområder

Vent venligst...
loading