Grenaffald i sommerhusområderne

Som borger eller sommerhusejer i Varde Kommune kan du komme af med dit haveaffald på vores genbrugspladser. Derudover har vi en række andre tilbud  i nogle af sommerhusområderne.

 

Grenpladser med begrænset åbningstid
I Blåvand og Henne By har vi åbent på grenpladserne to gange om året, hhv. forår (omkring påske) og efterår (omkring efterårsferien).

Åbningstid foråret 2018 i uge 12, 13 (påske) og 14 (dvs. fra den 17. marts til 8. april 2018).

  • Placering i Henne v. Porsmosevej 1
  • Placering i Blåvand v. parkeringsplads v. Hvidbjerg Strandvej

Se placeringerne på googlemap

 

Afhentning af grene
I sommerhusområderne Houstrup, Henne Strand, Vejers Strand og Jegum Ferieland har du som sommerhusejer mulighed for at tilmelde dig grenafhentning. 

Hvis du gerne vil have afhentet grenaffald, skal du tilmelde dig via vores hjemmeside. Vi afhenter én gang årligt, og du kan se på vores hjemmeside, hvornår næste periode er. Det præcise tidspunkt for afhentningen i de enkelte sommerhusområder afhænger af antallet af tilmeldte.

500 kr. for 10 m³
Når du er tilmeldt, henter vi grenene ved din egen matrikel (ved skel). Grenaffaldet skal lægges i bunker af max 10 m³. Har du mere end 10 m³, skal du placere det i en ny bunke og bestille afhentning af 2 stk. grenaffald (eller flere). Grenene skal helst ligge i samme retning. Priserner 500 kr. for de første  10 m³ og herefter 300 kr. pr 10 m³.

Du kan tilmelde dig grenafhentning ved at klikke på nedenstående link.

TILMELDNING

Sidste tilmelding for afhentning af grenaffald i 2018 er 31. marts 2018.

Del siden:
Vent venligst...