Selvbetjening

Teknisk vand i Esbjerg og Varde kommuner

Teknisk vand er en fælles betegnelse for vand, som ikke egner sig til drikkevand, men som kan bruges i sammenhænge, hvor der ikke er behov for vand i drikkevandskvalitet. Teknisk vand kan fx komme fra overfladevand, ubehandlet grundvand eller renset spildevand.

Teknisk Vand A/S er desuden navnet på et selskab i DIN Forsyning, som arbejder på at kunne levere teknisk vand i flere forskellige kvaliteter til forskellige typer af industrier. Selskabet er oprindeligt startet pga. behovet for store mængder vand til power-to-x produktion.

Er du erhvervskunde (entreprenør, gartner mv.), og har du brug for vand til spuling og vanding, kan du tanke teknisk vand til netop dette formål i én af vores i alt fire vandkiosker, vi stiller til rådighed, i Esbjerg og Varde kommuner. Vandet fra vores vandkiosker er ubehandlet grundvand, der ikke er egnet til drikkevand.

Det er gratis at tanke teknisk vand fra en vandkiosk. Dog skal du betale et mindre beløb for at blive oprettet som bruger af vandkiosken i Esbjerg. Du opretter dig som bruger ved at udfylde bestillingsformularen nederst på siden. 

Esbjerg

Vi har opstillet en teknisk vandkiosk på Lillebæltsvej (tæt på nr. 53), 6715 Esbjerg N, hvorfra der kan tankes teknisk vand. Vandkiosken har åben døgnet rundt og erstatter den boring ved Vognsbøl Vandværk, som vi tidligere har stillet til rådighed. 

Hvis du ønsker at benytte vandkiosken i Esbjerg, skal du købe et kort. Et kort koster 500 kr. ekskl. moms, mens selve forbruget af vand er gratis. Du kan tilmelde dig ved at udfylde bestillingsformularen nederst på siden.

Har du spørgsmål til brugen af vandkiosken eller vedrørende tilmelding, kan du kontakte Palle Kragh Rühe på 27 24 18 37.

 

 

Vedtægter

DIN Forsyning har etableret en teknisk vandkiosk til tankning af vand til spuling og vanding. Brug af vandkiosken kræver tilmelding på DIN Forsynings hjemmeside. Tankning foregår ved anvendelse af kort.

Udfyld bestillingsformularen nederst på siden, og vi sender et kort og en faktura. Kortet koster 500 kr. ekskl. moms ved oprettelse. Der afregnes ikke for forbrug. Erstatning for bortkomne kort er 200 kr.

Vandet er IKKE egnet til drikkevand. Det er ubehandlet grundvand. Der kan være indhold af jern, nitrat og mindre indhold af miljøfremmede stoffer.

Betingelser: 
Til tankning skal medbringes slange med 2 tommers Storz-kobling. Ydelsen er mindst 20 m3/h.
Kiosken er ubemandet. Det er vigtigt, at tankning foregår hensynsfuldt over for naboer og næste bruger.

Vandkiosken skal forlades rengjort og uden efterladenskaber. Ved beskadigelse skal DIN Forsyning straks underrettes. 

Hvis vandkiosken ikke er i orden ved ankomst, meddeles dette også til DIN Forsyning. Ved misbrug af ordningen lukkes kortet.

Analyse af vand

Nedenfor finder du seneste resultat af analyserne fra den tekniske vandkiosk.

Bemærk, at vandet IKKE er egnet til drikkevand.

Varde

Adresse:
Ndr. Boulevard 302
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 07.00-15.30
Fredag kl. 07.00-12.00

Ribe

Adresse:
Bjerrumvej 10
6760 Ribe

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 07.00-15.00
Fredag kl. 07.00-14.30

Skovlund

Adresse:
Rotvigvej 2B
6823 Ansager

Åbent efter aftale. Kontakt teknisk vandkiosk i Varde inden for åbningstiden på tlf.: 30 52 72 89.

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 07.00-15.30
Fredag kl. 07.00-12.00

 

Analyse af vand fra Teknisk Vandkiosk

Nedenfor finder du seneste resultat af analyserne fra den tekniske vandkiosk.

Bemærk at vandet IKKE er egnet til drikkevand.

Bestillingsformular til teknisk vandkiosk i Esbjerg

Vent venligst...
loading