Selvbetjening

22-12-2021

Bestil afhentning af ekstra affald digitalt

Når du fremover har ekstra affald, kan du bestille en kode via vores hjemmeside eller SMS, som du monterer på din ekstra sæk. Betaling sker via MobilePay, mobilabonnement eller Dankort.

dinforsyning.dk/ekstraaffald kan du læse om den nye ordning, der erstatter den lille seddel, vi kalder Skarnbassen.

Eller se den lille film nedenfor om, hvordan det virker. 

Hurtig og nem bestilling

Har du mere affald, end der kan være i din skraldespand, så kan du bestille en kode, som du enten printer ud eller skriver på en seddel, som du sætter fast på din sæk med affald. Sækken sætter du ved siden af din skraldespand på tømmedagen. Det koster 30 kr., som du enten kan betale med MobilePay eller Dankort.

Du bestiller koden på dinforsyning.dk/ekstraaffald, så modtager du en mail med koden.

Du kan også sende en SMS til 1204 med teksten ”Varde”. Så betaler du 30 kr. via dit mobilabonnement.

Vi udfaser Skarnbasse-ordning

Den digitale ordning med ekstra affald erstatter det, vi kalder Skarnbasse-ordningen. Her skulle man bestille et mærkat, som man fik tilsendt med posten, eller men kunne købe den på udvalgte salgssteder. Salgsstederne kan fortsat sælge dem, de eventuelt har liggende, og har du en Skarnbasse derhjemme, kan den stadig bruges.

Med den nye ordning er det stadig muligt for fx sommerhusudlejningsbureauer at købe flere koder ad gangen uddele til turisterne.

Den nye ordning er en gevinst for miljøet, fordi vi ikke længere skal have trykt Skarnbasser og sende dem med posten, og vi håber også, at den bliver oplevet som en bedre service.

Vent venligst...