Selvbetjening

Betingelser v. facebook-konkurrence om skraldeskjul

Konkurrencen afvikles på https://www.facebook.com/affaldssortering

 

Udbyder af konkurrencen er:
DIN Forsyning Affald A/S
Ulvsundvej 1
DK-6715 Esbjerg N
CVR 32078788

Har du spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte os ved at skrive en besked til kommunikation@dinforsyning.dk

 

Sådan deltager du
Deltag ved at afgive dit svar i kommentarfeltet i det specifikke facebookopslag. Konkurrencen løber fra den 29. juni 2023 kl. 08:00 - 6. juli kl. 23:59 2023 . Tilmelding til konkurrencen lukker den 6. juli 2023 kl. 23:59. Aldersgrænse for deltagelse er min. 18 år. Kun kunder tilknyttet DIN Forsyning Affald kan deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Præmie
Der udloddes 3 x 1 stk. demo skraldeskjul (hjemmelavet) til en værdi på 500 dkk (materialeudgifter) inkl. moms.

Vinderen er selv ansvarlig for alle andre udgifter, der ikke er udtrykkeligt beskrevet som værende en del af præmien, herunder fx fragt/afhentning af præmien. Præmien kan ikke returneres, ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. DIN Forsyning Affald A/S udlover præmien uden garanti.

Udtrækning af vinder
Der vil blive fundet en vinder den 7. juli 2023. Der vil blive trukket lod blandt alle, der har deltaget og har angivet det korrekte svar. Vinderen kontaktes direkte via facebook. Vinderen skal bekræfte modtagelsen inden for 48 timer, ellers trækkes en ny vinder.

Desuden
Ansatte hos DIN Forsyning samt deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencebetingelserne er det DIN Forsyning A/S, der afgør spørgsmålet. Der kan ikke rejses erstatningskrav mod DIN Forsyning A/S eller disses samarbejdspartnere som følge af deltagelse i konkurrencen og/eller i forhold til præmien.

Eventuelle restancer overfor DIN Forsyning vil blive modregnet inden præmien udleveres. Deltagelse er ikke betinget af køb. Det er ikke mulig at stille krav om indbringelse for domstole eller omsætte præmien til kontanter.

Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til registrering af navn, facebook/Messenger-kontaktdata samt adresse. De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil være alene tilgængelige for DIN Forsyning A/S, som udbydere af konkurrencen. Kontaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmelding til konkurrencen, opbevares sikkert i overensstemmelse med lovgivningen. Oplysningerne slettes hos DIN Forsyning når konkurrencen er afsluttet, men deltagerne er selv ansvarlig for at slette egne kommentarer på facebook-opslaget.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook inc..

Der tages forbehold for formulerings- og trykfejl.

Vent venligst...
loading