Selvbetjening

Få SMS om driftsforstyrrelser

DIN Forsyning vil i tilfælde af driftsforstyrrelser på drikkevand og fjernvarme bestræbe sig på at udsende sms'er til berørte kunder. Du finder til- og afmeldingsmodulet nederst på siden.

Hvordan har vi nummeret?
Vi har lavet en aftale med et firma om levering af mobilnumre. Faktisk kan vi slet ikke se numrerne men leverer en liste med adresser, som efterfølgende bliver sammenkørt med et mobilnummer-register. Du kan læse mere om dette samarbejde her: https://www.blueidea.dk/

Vi må gerne sende sms'er til vores kunder, fordi vi er et forsyningsselskab - men vi må ikke forsøge at sælge, da dette vil være en overtrædelse af markedsføringsloven. Vores idé med sms'erne vil derfor være kun at sende dem, når der er driftsforstyrrelser på drikkevand, fjernvarme eller (i Varde Kommune) affald. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med et ledningsbrud eller en forurening, som påvirker netop dig eller dit anlæg.

Frameld dig
Vi ved godt, at det kan være forstyrrende at modtage sms'er uden at have bedt om det. Derfor er det også rigtig nemt for dig at framelde dig ordningen. Så hvis du eller dine børn ikke ønsker at modtage sms'er fra os, kan I framelde jer lige nedenfor. Vær opmærksom på, at du så heller ikke vil modtage sms'er fra os i tilfælde af vandforurening eller lignende.

Får dit barn sms'er fra os?
Vi har mulighed for at udpege adresser blandt vores kunder og sende til tilknyttede mobilnumre. Vi kan imidlertid ikke se, hvilke personer der har mobiltelefonen. Har du som kunde oprettet et abonnement til fx dine børn, vil sms'en kunne ramme dit barns mobil. Du har mulighed for at framelde telefonnumre nedenfor.

Modtager du ikke vores sms'er?
Har du en mobil med taletidskort eller en firmabetalt mobiltelefon, har vi ikke mulighed for at se nummeret. Her kan du tilmelde dit nummer nedenfor, hvis du ønsker at modtage sms'er om driftsforstyrrelser fra os. Du kan også tilmelde din e-mail, hvis du ikke ønsker at opgive dit mobilnummer eller ikke har en mobiltelefon.

Har du spørgsmål til vores sms-service, er du velkommen til at kontakte os på sms@dinforsyning.dk

Vent venligst...
loading