Selvbetjening

Erhverv på genbrugspladsen

Ønsker din virksomhed at tilmelde sig genbrugsordningen 2022, kan det ske via vores elektronisk formular. Hvis din virksomhed var tilmeldt sidste år, vil formularen bl.a. foreslå dine nummerplader fra sidste tilmelding.

Nyt affaldssystem betyder farvel til plastikkort.

DIN Forsyning vil i år udrulle et nyt og forbedret kundehåndteringssystem. Det betyder, at vi nu kan vinke farvel til fysiske kort. 

Vi udfaser de fysiske kort og I vil derfor i 2022 ikke modtage fysiske kort. I fremtiden skal I blot fremvise kvitteringen som bevis for tilmelding.

Såfremt du har valgt at benytte bankoverførsel, bedes du sørge for, at der er dokumentation for gennemført overførsel også. Dokumentation skal medbringes i alle tilmeldte biler, enten i fysisk form eller digitalt.

30-dages abonnementsløsning

Har din virksomhed kun behov for at benytte genbrugspladsen i en begrænset periode, er det muligt at købe adgang til genbrugspladsen i 30 dage.

Ved bestilling af 30-dageskort skal den fremsendte kvittering benyttes.

Betaling for adgang til genbrugspladserne

Gebyr for brug af genbrugspladserne afhænger af, hvilken branche din virksomhed tilhører, og hvor mange ansatte der er i virksomheden.

Det er muligt at tilmelde din virksomhed i løbet af året. Tilmelding er bindende året ud. Gebyret beregnes fra det kvartal, hvor du tilmelder virksomheden og året ud.

Se priserne på siden med priser for affald

Kvittering for farligt affald

Har din erhvervsvirksomhed mindre mængder farligt affald kan du, ved tilmelding til genbrugspladsordningen for erhverv, aflevere op til 200 kg farligt affald pr. år.

Det farlige affald skal som udgangspunkt afleveres i de originale beholdere eller alternativt i lukkede beholdere, der er tætte og egnede til opbevaring og transport af det pågældende farlige affald. 

Når du afleverer farligt affald skal genbrugspladsens personale kontaktes.

Myndighedsgebyr bortfalder

Folketinget har vedtaget. at kommunerne pr. januar 2019 ikke længere må opkræve et generelt administrationsgebyr på affaldsområdet hos virksomheder.

Dermed bortfalder myndighedsgebyret selvfølgelig også for virksomheder i Varde Kommune, hvor DIN Forsyning har opkrævet det på vegne af Varde Kommune.

Gebyret var uafhængigt af tilmeldingen for adgang til genbrugspladserne, og derfor videreføres denne ordning uden ændringer.

Ny nummerplade

Udskifter eller får din virksomhed ny bil i løbet af året kan du tilmelde bilen via nedenstående formular. Du vil her modtage en kvittering per mail, som skal medbringes i bilen ved besøg på genbrugspladsen.

Bemærk, at det koster ikke ekstra, når din virksomhed allerede er tilmeldt erhvervsordningen.

Afmeld nyhedsbrevetVent venligst...
loading