Erhverv på genbrugspladsen

Ønsker din virksomhed at tilmelde sig genbrugsordningen 2020, kan det ske via vores elektronisk formular. Hvis din virksomhed var tilmeldt sidste år, vil formularen bl.a. foreslå dine nummerplader fra sidste tilmelding.

30-dages kort
Har din virksomhed kun behov for at benytte genbrugspladsen i en begrænset periode, er det muligt at købe adgang til genbrugspladsen i 30 dage.

Ved bestilling af 30-dageskort fremsendes der ikke et fysisk adgangskort. I stedet skal den fremsendte kvittering benyttes.

Betaling for adgang til genbrugspladserne
Gebyr for brug af genbrugspladserne afhænger af, hvilken branche din virksomhed tilhører, og hvor mange ansatte der er i virksomheden.

Det er muligt at tilmelde din virksomhed i løbet af året. Tilmelding er bindende året ud. Gebyret beregnes fra det kvartal, hvor du tilmelder virksomheden og året ud.

Se priserne på siden med priser for affald

Adgangskortet
Ved tilmelding indtaster du registreringsnummeret på det/de køretøjer, som din virksomhed ønsker at benytte til at aflevere erhvervsaffald. Din virksomhed modtager efter tilmelding adgangskort til tilmeldte køretøjer. Med et adgangs­kort synligt i forruden kan køretøjer aflevere erhvervsaffald på genbrugspladserne, så ofte behovet er der. Kun ved farligt affald er der mængdebegrænsning på 200 kg per år.

Kvittering for farligt affald

Har din erhvervsvirksomhed mindre mængder farligt affald kan du, ved tilmelding til genbrugspladsordningen for erhverv, aflevere op til 200 kg farligt affald pr. år.

Det farlige affald skal som udgangspunkt afleveres i de originale beholdere eller alternativt i lukkede beholdere, der er tætte og egnede til opbevaring og transport af det pågældende farlige affald. 

Når du afleverer farligt affald skal genbrugspladsens personale kontaktes.

Myndighedsgebyr bortfalder

Folketinget har vedtaget. at kommunerne pr. januar 2019 ikke længere må opkræve et generelt administrationsgebyr på affaldsområdet hos virksomheder.

Dermed bortfalder myndighedsgebyret selvfølgelig også for virksomheder i Varde Kommune, hvor DIN Forsyning har opkrævet det på vegne af Varde Kommune.

Gebyret var uafhængigt af tilmeldingen for adgang til genbrugspladserne, og derfor videreføres denne ordning uden ændringer.

Ny nummerplade og adgangskort

Udskifter eller får din virksomhed ny bil i løbet af året kan du tilmelde bilen via nedenstående formular. Din virksomhed vil modtage nye kort med posten hurtigst muligt.

Bemærk, at det koster ikke ekstra, når din virksomhed allerede er tilmeldt erhvervsordningen.

Afmeld nyhedsbrevetVent venligst...