Selvbetjening

Vejledning til målere

Kamstrup MULTICAL 21

Rund vandmåler med et display

MULTICAL® 21 anvendes til forbrugsmåling af koldt og varmt vand i husstande og etageejendomme samt erhverv.

Flowmåling med ultralyd garanterer høj målenøjagtighed og lang levetid. Ultralydsmåling er baseret på løbetidsdifferensmetoden, og alle målinger, referencer, displayvisninger, beregninger samt datakommunikation styres af et avanceret, specialdesignet, elektronisk kredsløb. Der er således ingen bevægelige dele i måleren, hvorfor MULTICAL® 21 er modstandsdygtig over for slitage og urenheder i vandet.

Kamstrup MULTICAL 41

Firkantet vandmåler med display

MULTICAL 41 var den nye generation af koldtvandsmålere baseret på elektronisk måling i 2006. Måleren er udviklet til forbrugsmåling i parcelhuse, etageejendomme og let industri og typegodkendt i henhold til OIML R 49. Måleren er pålidelighed og lang levetid, når det handler om måling af brugsvand – og så er den hurtig og let at installere.

Kamstrup MULTICAL 62

Firkantet vandmåler med display

MULTICAL® 62 er en ultralydsflowmåler, der anvendes til måling af koldtvandsforbrug og varmtvandsforbrug i erhverv, industri og boliger.

Ultralydsmåleren er uden mekaniske dele, hvormed måleren ikke påvirkes af slitage. Målerens levetid forlænges dermed markant, og selv ved lave flow bibeholder måleren sin høje målenøjagtighed i hele målerens levetid.
 

Kamstrup flowIQ 2200

Vandmåler flow IQ 2200

flowIQ® 2200 er en fjernaflæst vandmåler, der er baseret på anerkendt ultralydsteknologi. Den opretholder samme høje præcision gennem sin levetid og måler selv det mindste forbrug takket være en meget lille fejlmargin, brancheførende præcision og et optimalt lavt startflow

DIEHL Hydrus Ultralydsvandmåler

Firkantet vandmåler med display og klaplåg

Hydrus Ultralydsvandmåler registrerer og udlæser præcis forbruget på alle områder inden for vandforsyning. Den lever op til de krav, vi sætter til moderne målere, herunder lang batterilevetid, robusthed og kommunikation med vores eksisterende data-setup.

Vent venligst...
loading