Selvbetjening

Vi lader græs og blomster gro

Hos DIN Forsyning ændrer vi måden, hvorpå vi vedligeholder vores grønne arealer. Det gør vi for at tilgodese biodiversiteten, som i disse tider har trange kår. Vi inviterer vilde planter, blomstrende urter og svampe ind på vores grønne områder og giver insekter, fugle og andre smådyr bedre plads til at udfolde sig.

Vi starter i det små og afprøver lidt forskelligt fra areal til areal, herunder også i samarbejde med organisationer. Første skridt er at lade græs og blomster gro, og se hvad der sker. Selvom det umiddelbart virker let at gå til, er initiativet dog mindst lige så ressourcekrævende som at slå arealerne jævnligt.

Fremover kan vi ikke længere lade robotplæneklipperen klare vedligeholdelsesopgaven. Vi må selv i gang, når de områder, hvor vi færdes dagligt, skal holdes vedlige, så adgangsforholdene er i orden, og når græs og blomster skal klippes ned og samles op én til to gange om året. Det kræver med andre ord en indsats, som vi dog gerne vil lægge til fordel for en mere bæredygtig udvikling.

Om du er en virksomhed eller en privatperson, kan du bidrage til at styrke biodiversiteten i Danmark.

DIN indsats gør en forskel.

 

   

Vent venligst...
loading