Selvbetjening

Er du ny kunde?

Er du flyttet ind i vores forsyningsområde, så velkommen til!

På disse sider kan du læse lidt om, hvordan vores ordninger fungerer. Under Vores aftaler  under de forskellige forsyningsarter finder du yderligere informationer om vores kunderelationer. Du kan også finde mange selvbetjeningsfunktioner, som vi vil opfordre dig til at bruge.

Husk fx at melde flytning til os via flytteformularen - og det er en rigtig god ide at tilmelde dine fakturaer til betalingsservice.

Er du ved at bygge nyt hus i vores forsyningsområde, er der nogle ting, du skal have styr på. Det kan du læse mere om nedenfor. 

selfservice-icon

Hjælp til nye kunder

Flyttemeddelelse
Tilmeld betalingsservice

 

 

Tilflytter og spildevand

Skyl ud, og så tager vi den derfra

Alle husstande og virksomheder i Varde og Esbjerg kommuner er kunde på spildevandsområdet på den ene eller anden måde. Er dit nye hus som de fleste tilsluttet kloakken, kan du glæde dig over ikke at skulle tænke på andet end at skylle ud - husk bare at det kun er toiletpapir og det du har spist eller drukket, der må komme i toilettet. Klude, bind, vatpinde og lignende ødelægger vores pumper.

Har du en bundfældningstank, septiktank eller lignende, kan du læse mere om betingelserne her.

Oplever du problemer med dit spildevand, skal du starte med at kontakte en autoriseret kloakmester, da du selv har ansvaret for kloaksystemet inde på din egen grund.Vi har øvrigt lavet nogle gode råd til fejlfinding her.

 

Aflæs din måler

Dit spildevand beregnes ud fra dit vandforbrug, og det er ikke altid at udflytter husker at opgive målerstanden til os. Så for at undgå misforståelser, bedes du indberette din målerstand til os på samme dag, som du får nøglen til dit nye hus. Du finder flytteformularen på vores selvbetjeningsside.

 

Hvad koster det?

Du finder vores priser på spildevand her. Vi har forskellige priser alt efter, hvilken kommune, du bor i. 

 

Dine og vores forpligtigelser

I vores betalingsvedtægt for spildevand kan du læse mere om de aftaler, vi har med hinanden, når du er kunde hos os.

Nybygger og spildevand

Brug en autoriseret kloakmester

Har din ejendom ikke tidligere betalt tilslutningsbidrag eller været tilsluttet vores kloaknet, skal du som grundejer betale et tilslutningsbidrag.

Bygger du nyt og skal tilsluttes kloakken, skal der ansøges om tilslutning. Det skal være en autoriseret kloakmester, der udfører arbejdet med dit kloaksystem. Ved tilslutning etablerer vi stik ca. 1 meter ind på grunden. Kloakprojektet for ejendommen, herunder stikledning, skal godkendes af byggemyndigheden i den kommune, hvor din ejendom skal placeres.

 

Du finder bestillingsformularen nedenfor.

 

Hvad koster det at blive tilsluttet?

For at blive tilsluttet vores kloaksystem skal der betales tilslutningsbidrag, og det skal betales når grunden er stikforsynet. Størrelsen på tilslutningsbidraget og alle andre priser finder du her.

 

Vent venligst...
loading