Selvbetjening

Måler-koordinator


Brænder du for at sikre præcise og pålidelige målerdata og kan du se dig selv bidrage til en mere bæredygtig og fremtidssikret forsyning? Er du nysgerrig på det tekniske og har du lyst til at arbejde med moderne målerteknologi i et dynamisk miljø? Så er du måske vores nye måler-koordinator hos DIN Forsyning.

 

Hvad skal du lave?

Vores nye måler-koordinator får en central rolle i at håndtere drift og vedligeholdelse af målere, der registrerer kunders forbrug af vand og varme. Opgaverne indebærer både tekniske og administrative aspekter.

Som måler-koordinator er du ansvarlig for at sikre, at målere installeres korrekt og udskiftes efter behov. Du overvåger målerdata løbende for at sikre, at alle aflæsninger er præcise, så kunderne faktureres korrekt for deres forbrug. Det er også din opgave at fejlsøge og løse tekniske problemer med målerne samt samarbejde tæt med teknikere og andre relevante afdelinger.

 

Om afdelingen

Denne stilling er hjemmehørende i afdelingen: Målere & installationer, der håndterer opsætning og udskiftning af målere samt datahjemtagningsnetværket og drift af akkrediteret målerlaboratorium. Det er afdelingens fornemmeste opgave at sikre korrekte afregningsdata til rådighed for korrekt og effektiv afregning af kunderne.

Der er i afdelingen derfor fokus på at den tekniske infrastruktur for datahjemtagning fastholdes og sikres – samt et bæredygtigt fokus på afhjælpning af dårlig afkøling hos kunder og spild på vandsiden, således driften løbende optimeres og vores strategiske ambition om at reducere spild efterleves.

DIN Forsyning råder over et er certificeret og akkrediteret målerlaboratorium til at kontrolteste både vand- og varmemålere. Der serviceres naturligvis egne målere, men der udføres ligeledes servicering og kontroltests for øvrige forsyningsselskaber.

Du kommer til at indgå i et team med endnu en måler-koordinator samt montører og elektrikere.

 

Arbejdsopgaverne

Arbejdsopgaverne er meget centrerede omkring vores kunder. Du er løbende i tæt dialog direkte med både store og små kunder om f.eks. opsætning ved nybyggeri eller renoveringsprojekter. Der er ligeledes meget samarbejde med eksterne El- og VVS-installatører omkring opbygning af vand- og varmeanlæg.

Desuden dokumenterer du målernes status og funktionalitet, rapporterer om eventuelle udfordringer, og sikrer, at målerne overholder gældende lovgivning og standarder. Kort sagt, du spiller en nøglefunktion i at sikre, at DIN Forsyning kan levere sine ydelser på en effektiv og nøjagtig måde.

 

Primære arbejdsopgaver:

  • Sikring af korrekt installation, vedligeholdelse og udskiftning af målere.
  • Overvågning og analyse af målerdata for at sikre nøjagtige forbrugsaflæsninger.
  • Håndtering af kundespørgsmål og problemløsning relateret til måleraflæsninger.
  • Samarbejde med vores tekniske team for at forbedre og optimere målerdriften.
     

Hvem er du?

Du er en person med en skarp sans for detaljer og en naturlig evne til at holde styr på mange opgaver samtidig. Din arbejdsstil er præget af nøjagtighed og omhyggelighed, og du har en struktureret tilgang til dine opgaver.

Med en positiv indstilling bidrager du aktivt til et godt arbejdsmiljø og trives med at samarbejde tæt med andre. Du er kommunikativ, hjælpsom, og evner at skabe gode relationer på tværs af afdelingen og organisationen. Dine kolleger ser dig som en pålidelig og engageret teamplayer, der altid er klar til at yde en ekstra indsats for at nå fælles mål.

 

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Har administrativ erfaring med planlægning, fejlrapportering og koordinering
  • Besidder evnen til at arbejde struktureret og selvstændigt
  • Besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner, både internt og eksternt
  • Trives med daglig kundekontakt

 

Det er en bonus, men ikke et krav, hvis du også har:

  • Kendskab til Microbizz/opgavestyring
  • Kendskab til hjemtagning af målerdata
  • Erfaring fra forsyningsbranchen kan være en fordel, men en baggrund inden for teknisk administration eller drift kan også være passende.

 

Du kan dokumentere nedenstående kvalifikationer

  • Erfaring inden for kundeservice og evt. kendskab til energiforbrug og bæredygtighed
  • Kørekort i kategorien: B

 

Hvem er vi?

DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Vores ydelser er tæt forbundne med vores natur og miljø. Det forpligter. Derfor arbejder vi målrettet med bæredygtighed og grøn omstilling i vores forretning. Det gør vi ved at udnytte ressourcerne mest muligt, minimere brug af fossile materialer og sikre en fleksibel forretning.

Hos os er det vigtigt, at vi alle involverer os og sætter vores viden i spil, især når vi kan se, at en opgave kan løses bedre, smartere eller med færre ressourcer. Vi ved, det kræver både ansvar og mod, men vi kan altid regne med, at gode kolleger står klar med en hjælpende hånd. Når vi lægger vores hjerner sammen og deler vores viden med hinanden, kan vi opnå meget mere i fællesskab, end vi kan hver for sig.

Vil du søge jobbet?

Send din ansøgning via formularen nedenfor hurtigst muligt - dog senest d. 15.10.2024.

  • Første samtalerunde finder sted den 22.10.2024
  • Anden samtalerunde finder sted den 28.10.2024

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Kan du kontakte afdelingsleder, Keld Jensen på telefon: 74 74 71 30 eller Rekrutteringspartner, Maria Boulund Myrup: 29 32 27 04

Ansøg om jobbet her

Erfaring:

Uddannelse:

Præferencer: