Selvbetjening

IT-supporter


Kunne du tænke dig at blive en del af IT-afdelingen i et af Danmarks største multiforsyningsselskaber? DIN Forsyning søger nu en alsidig IT-supporter, der kan hjælpe 280 kolleger med pc’er, netværk, telefoni og meget mere.

Om afdelingen
IT-teamet består i dag af fire medarbejdere og en teamleder, der i tæt samarbejde med interne og eksterne leverandører udvikler, vedligeholder og supporterer systemer som hver dag bruges af mere end 280 brugere. Teamets vigtigste opgave er at vedligeholde og understøtte forretningen med gode og stabile IT-løsninger.

Udover at sikre effektive IT-værktøjer til organisationen er fokus på sikkerhed en topprioritet. Derfor sigtes der efter et højt IT-sikkerhedsniveau både gennem en systemmæssig tilgang samt træning og uddannelse af brugere.

Vi gennemfører i øjeblikket en omfattende IT-transformation, som skal medvirke til at styrke forretningen yderligere, og som du vil få en central rolle i.

Ansvar og arbejdsopgaver
Du bliver ansvarlig for at sikre, at dine kolleger i DIN Forsyning dagligt får en optimal IT-support. Det sker både via indkommende opgaver, men også ved at arbejde med egne opgaver, så vi kan være på forkant med opgaverne. I samarbejde med teamet fordeles opgaverne, så du har frihed til din egen opgaveløsning.

Primære arbejdsopgaver for vores nye IT-supporter:

  • Første kontaktflade for brugerne og dermed 1. level support på alt deres udstyr.
  • Installation, klargøring, opstilling og udlevering samt nedtagning af pc’er, mobiltelefoner, tablets m.v.
  • Brugeradministration i AD og Azure Entra ID.
  • Løbende driftsopgaver vedr. IT-sikkerhed på brugernes udstyr.
  • Løbende licensstyring af software på brugernes udstyr. (MS Office, Adobe, osv.)
  • Deltage i opgaveløsning i samarbejde med interne og eksterne netværks- og infrastruktur specialister.
  • Deltage i udarbejdelse af politikker for brugerne.
  • Sæt standarder for software og hardware for brugerne

Du kommer til at arbejde sammen med de øvrige kompetente medarbejdere både i teamet, men også være i tæt dialog med vores superbrugerteam, som alle tager aktiv del virksomhedens Azure Cloud rejse. Derfor er der også en god portion koordinering og kommunikation i stillingen.

Det er således vigtigt, at du er teknisk velfunderet, engageret samt serviceminded af natur. Er du så også videbegærlig og sætter en ære i god opgaveløsning, er du allerede meget tættere på stillingen.

Hvem er du?
Du har et par års erfaring fra en lignende stilling fra et supportteam, og er i besiddelse af en relevant uddannelse og/eller erfaring.

Som person er du struktureret og god til at prioritere dine opgaver, og du har et godt overblik og ingen problemer med at holde gang i flere opgaver samtidig.

Du har et udpræget servicegen og brænder for at skabe resultater både alene og sammen med dit team.

Vi lægger desuden vægt på at du:

  • Besidder en positiv indstilling og er kvalitets- og kundeorienteret
  • Har gode kommunikationsevner, både på skrift og i tale
  • Har et godt kendskab til pc’er, Microsoft Windows 10/11, Microsoft Office365 og Azure
  • Er stærk i opsætning, support og fejlsøgning på standardsoftware, laptops, tablets, printere og øvrigt IT-udstyr
  • Kan dokumentere kendskab til Windows server, AD og Microsoft Azure 
  • Har erfaring med installation og udrulning af Pc’er via Intune
  • Medvirker ved beskrivelser af arbejdsgange, driftsdokumentation, kortlægning af udstyr m.v.

Hvem er vi?
DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Vores ydelser er tæt forbundne med vores natur og miljø. Det forpligter. Derfor arbejder vi målrettet med bæredygtighed og grøn omstilling i vores forretning. Det gør vi ved at udnytte ressourcerne mest muligt, minimere brug af fossile materialer og sikre en fleksibel forretning. 

Hos os er det vigtigt, at vi alle involverer os og sætter vores viden i spil, især når vi kan se, at en opgave kan løses bedre, smartere eller med færre ressourcer. Vi ved, det kræver både ansvar og mod, men vi kan altid regne med, at gode kolleger står klar med en hjælpende hånd. Når vi lægger vores hjerner sammen og deler vores viden med hinanden, kan vi opnå meget mere i fællesskab, end vi kan hver for sig.

Vi arbejder målrettet med nøglefaktorer som dialog, kvalificering og udvikling i et work-life balance miljø. Dit arbejdssted er DIN Forsynings kontor i Esbjerg, men vi har også decentrale adresser fordelt i Esbjerg og Varde kommune, hvorfor et kørekort er krævet.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte IT-teamleder, Kenneth Lunby på 40 21 80 88. 

  1. Samtalerunde finder sted onsdag den 21. august
  2. Samtalerunde finder sted tirsdag den 27. august

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV senest den 12.08 2024.

 

 

Ansøg om jobbet her

Erfaring:

Uddannelse:

Præferencer: