Selvbetjening

Kommende aktiviteter

0.-2. klasse - Kend DIN fjernvarme

Undervisningsforløbet "Kend DIN fjernvarme." Målet er at give eleverne i indskolingen indblik i vinterens store udfordring: at holde på varmen.

Forløbets omdrejningspunkt er et besøg på skolen af en formidler fra DIN Forsyning, hvor vi i fællesskab laver nogle øvelser og forsøg og børnene leger fjernvarmevand, der skal varme huse op.

Besøget kan bookes i november, december, januar, februar og marts.

Er du lærer?
I forbindelse med undervisningsforløbet har DIN Skoletjeneste udviklet en lærervejledning og et aktivitetshæfte til forberedelse. Til efterbearbejdning af emnet, anbefaler vi at læse børnebogen "Det mystiske rør i jorden - en bog om fjernvarme" i fællesskab med eleverne og herudover lade dem arbejde med tegne- og opgavehæftet.

Grafik med en dreng og en pige, nogle blade og teksten "DIN Skoletjeneste"

0.-2. klasse - Kend din vandforsyning

Målet med undervisningsforløbet "Kend DIN vandforsyning" er dels at introducere eleverne til de grundlæggende principper inden for forsyningsarterne vand og spildevand, dels at give eleverne indblik i det miljø- og sundhedsmæssige perspektiv, der ligger i at have en velfungerende vandforsyning.

Omdrejningspunktet for forløbet er et besøg på skolen af en af DIN Forsynings formidlere, hvor eleverne kommer på en rejse gennem vandets menneskeskabte vej.

Besøget kan bookes i november, december, januar, februar og marts.

Er du lærer?
I forbindelse med undervisningsforløbet har DIN Skoletjeneste udviklet en lærervejledning og et lille opgavehæfte til eleverne.  

Grafik med en dreng og en pige, nogle blade og teksten "DIN Skoletjeneste"

7.-10. klasse - Vandets vej

Målet med undervisningsforløbet "Vandets vej" er dels at skærpe elevernes opmærksomhed på sammenhængen i vandets kredsløb med fokus på brug, forbrug og rensning af vand, dels at give eleverne indblik i det miljø- og sundhedsmæssige perspektiv, der ligger i at passe på vores vand.

Omdrejningspunktet for forløbet er et besøg hos DIN Forsyning, hvor eleverne i fællesskab skal samle vandets menneskeskabte vej, hvorefter de får en rundvisning på Renseanlæg Vest.

Besøget kan bookes i august, september og oktober og igen i april, maj og juni.


Program for besøget på Renseanlæg Vest:

Tid

Aktivitet

09.00

Hands-on øvelse, hvor vandets menneskeskabte vej samles

 

10.00

Pause

10.15

Rundvisning på Renseanlæg Vest

11.45

Slut

 

Er du lærer?
I forbindelse med undervisningsforløbet har DIN Skoletjeneste udviklet en lærervejledning. Find nærmere oplysninger samt inspiration til forberedelse og efterbehandling heri.

Grafik med en dreng og en pige, nogle blade og teksten "DIN Skoletjeneste"

 

Vent venligst...
loading