Selvbetjening

Virksomheder adopterer skoleklasser

Skoletjenesten i DIN Forsyning har som en del af projektet "Virksomheder adopterer skoleklasser" adopteret 1. d fra Vitaskolen i Esbjerg. Deltagelsen i projektet består i, at vi i samarbejde med klasselæreren planlægger og afvikler min. to læringsbesøg i løbet af et skoleår.

”Virksomheder adopterer skoleklasser” er mødet mellem social ansvarlighed og den åbne skole. Projektet går i korte træk ud på, at virksomheder – både private og offentlige – indleder et længerevarende samarbejde med en skoleklasse. Partnerskabet påbegynder som udgangspunkt i 1. klasse, så virksomheden følger eleverne gennem hele deres skolegang til og med 9. klasse.

Udover at give eleverne kendskab til både uddannelses- og erhvervsmuligheder – og de forhold og vilkår, der er knyttet til uddannelse, beskæftigelse og arbejdsmarked – er der også mulighed for et samarbejde mellem virksomhed og elever om innovation og produktudvikling.

RelationsNetværket er initiativtagerne bag projektet, og som forum for både private og offentlige virksomheder ønsker de blandt andet at fremme lokal social ansvarlighed.

Logo med teksten "Bliv klogere med DIN Forsyning"

Vent venligst...
loading