Selvbetjening

Bestil en rundtur

Bestil en rundtur på genbrugspladsen

Skoleklasser, foreninger og lignende grupper kan bestille en rundtur på vores genbrugspladser. Book et besøg i formularen nedenfor.

Er der et emne, I har arbejdet med, og som I gerne vil have inddraget i turen rundt, må I meget gerne oplyse dette på forhånd.

Af sikkerhedsmæssige årsager - og for formidlingens skyld - anbefaler vi, at gruppens størrelse består af max 30 personer.

Der er som standard afsat 2 timer til rundvisningen. Den reele tid kan variere, alt efter gruppens størrelse og alderen på de besøgende.

Bestil en rundtur på vandværket

Vi har desværre midlertidigt lukket for rundvisninger på vores vandværker.

Særlige henvendelser rettes til skole@dinforsyning.dk

Bestil en rundtur på renseanlægget

Vær opmærksom på, at ved besøg på et renseanlæg må I ikke efterfølgende besøge et vandværk på grund af forureningsrisiko. 

Skoleklasser, foreninger og lignende grupper kan bestille en rundtur på vores renseanlæg.

Vi har valgt at vi afholder rundvisninger på Renseanlæg Nord (Varde), Vest (Esbjerg) og Syd (Ribe). Hvis der skulle være et særligt ønske om en rundvisning til et af vore andre værker, kan I henvende jer i vores kundeservice.

Er der et emne, I har arbejdet med, og som I gerne vil have inddraget i turen rundt, må I meget gerne skrive dette i kommentarfeltet.

Af sikkerhedsmæssige årsager - og for formidlingens skyld - anbefaler vi, at gruppens størrelse består af max 30 personer.

Bestil en rundtur på varmeværket

Vi er ved at bygge Fremtidens Fjernvarme og Citycentralen og Fremtidens Fjernvarme er en stor byggeplads.

Derfor er der lukket for almindelige rundvisninger, særlige rundvisninger kan stadig aftales med Hans-Christian Damm Obel ved kontakt på hco@dinforsyning.dk

Du kan læse mere om Fremtidens Fjernvarme på fremtidensfjernvarme.dk

Vent venligst...
loading