Genbrug i børnehøjde

DIN Skoletjeneste tilbyder i 2020 undervisningsforløbet "Genbrug i børnehøjde" for dagtilbud i Varde Kommune. 

Målet med undervisningsforløbet er dels at give børnene en forståelse for affalds værdi, dels at give dem basale færdigheder inden for affaldshåndtering og -sortering.

Forløbet tager udgangspunkt i de pædagogiske læreplaner for natur og naturfænomener og er bygget op omkring 10 lektioner om affald og genbrug. Forløbet består desuden af en række understøttende materialer, der gør det muligt selv at sammensætte et forløb om emnet.

I 2020 har materialekassen fået en opdatering, og der er i år et brætspil med og materialet er blevet mere rettet mod hovedemnet affald/genbrug.

Er du pædagog?
I forbindelse med undervisningsforløbet har DIN Skoletjeneste udviklet og samlet en række materialer, som skal bestilles via en formular.

Bestillingen for 2020 er lukket. Første kvartal af 2021 vil det igen være muligt at bestille en materialekasse.

Genbrug i børnehøjde blev udarbejdet til brug i 2015 og løbende opdateret. Materialerne er udviklet i samarbejde med Varde Kommune, NaturKulturVarde og pædagoger fra dagtilbuddene Skovbrynet i Ølgod, Agerbækhus i Agerbæk, og Kærhøgevej i Varde. Forløbet er tænkt som en støtte til dagtilbuddenes arbejde med de pædagogiske læreplaner inden for Natur og Naturfænomener.

Vent venligst...