Selvbetjening

Akkrediteret målerlaboratorium

Vand- og varmekunder skal selvfølgelig ikke betale for mere vand eller varme, end de bruger. Derfor er der store krav til de målere, som afregner vand og varme. Vores Målerlaboratorium er certificeret og akkrediteret til at kontrolteste både vand- og varmemålere, så du kan være sikker på, måler viser korrekt. Vi kan tage målere fra 6 l/h til 7.000 l/h. Vi tilbyder også at servicere større målere.

Ring og få en snak

Har du spørgsmål til verificering af vand- og varmemålere, til vores procedurer eller ønsker du et tilbud på netop din opgave, så giv os et kald.

Portrætbillede af Evan Stokkebæk

Evan Stokkebæk

Ingeniør

+4574747216

Portrætbillede af Keld Jensen

Keld Jensen

Driftsleder, Måler og Installation

+4574747130

Det siger vores kunder

Vi bruger DIN Forsyning til kontrol ved tvister og kontrol af målere. De kan det, de skal kunne og leverer inden for en fornuftig tidsramme.

Kim Kiel, Aulum Vandværk

Når vi har noget, springer de på opgaven med det samme og leverer hurtigt. Har jeg spørgsmål hjælper de gerne.

Henrik Christensen, Brønderslev Forsyning

Vi prioriterer hastigheden ved kundetvister højt overfor vores egne kunder, og her leverer DIN Forsyning hurtigt, så vi kan svare vores egen kunde.

Ebbe Dahl, Silkeborg Forsyning

Vi har altid fået en god behandling. Desuden er deres målerrapporter nemme og overskuelige, så jeg hurtigt kan forstå resultaterne.

Jimmi Christensen, Verdo

Vi har handlet med DIN Forsyning helt tilbage fra da det hed Esbjerg Forsyning. Vi sætter pris på hurtigt ekspeditionstid, når vi sender en palle målere afsted. Efterfølgende får vi en let og  forståelig rapport tilsendt per mail.

Lars Andersen, Ringkøbing-Skjern Forsyning