Selvbetjening

Bygger du hus med fjernvarme?

Skal du bygge nyt hus i vores område, så er det oplagt at få fjernvarme. På denne side kan du læse om processen og starte ansøgningen.

 

Hvad skal du gøre?

Dit fjernvarmeanlæg er din ejendom og dit ansvar. Derfor skal du selv anskaffe og betale fjernvarmeanlægget. Du skal derfor kontakte en VVS-installatør for hjælp til planlægning og installation af anlægget.

Hvad gør vi som forsyning?

Som varmeværk har vi ansvaret for stikledningen i vejen og på din grund. Derfor står vi for gravearbejdet og etablering af stikledningen i vejen, og vi fører stikledningen ind i din ejendom. Hvis der senere skulle ske brud på stikledningen frem til din hovedventil, har vi ansvaret for reparationen. Vi reetablerer i øvrigt jorden efter etablering af stikledningen.

Hvad koster det?

Prisen for etablering afhænger af længden på stikledningen, størrelsen på din grund, og det senere forbrug afhænger af husets størrelse, og selvfølgelig hvor meget varme du forbruger. Du kan se de aktuelle priser her. Fordi det er individuelt, tager vi gerne en snak med dig om dine ønsker. Herefter kan du eller din VVS-installatør starte ansøgningen nedenfor.

Ansøg om fjernvarme

Her kan du se fremgangsmåden for, hvordan en ejendom tilsluttes fjernvarmen. Det lyder måske lidt kompliceret, men når først man har indsendt første ansøgning, går det slag i slag.


Indsend en bestilling til os via nedenstående formular.


På baggrund af disse oplysninger sender vi en pris for fjernvarmetilslutningen til underskrift.


Herefter underskriver du som ejer prisaftalen og returnerer denne til os, hvorefter vi fremsender en faktura på den aftalte pris.


Herefter udfører vi selve fjernvarmetilslutningen fra fjernvarmenettet til hovedventilerne i huset.

  

Bestillingsformular ved tilslutning eller ændring af varmestik

Det er din egen VVS’er, der skal opbygge varmeinstallationen inde i huset. Husk at vi skal godkende den og montere måleren. Din VVS’er kender vores krav til installationens opbygning. Vær opmærksom på, at der skal støbes en indføringsbøjning i soklen. Denne og målerbeslag afhentes hos DIN Forsyning.

 

 

Vent venligst...
loading