22-09-2020

Vi søger en målermontør

Er du uddannet VVS-montør, og har du erfaring med vand- og varmeinstallationer? Er du selvstændig, ynder du at levere en god service, og finder du stor tilfredsstillelse i at få tingene gjort? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Måler og Ledningsdrift hos DIN Forsyning.

Hvad skal du lave?
I Måler og Ledningsdrift arbejder vi med opsætning, udskiftning og aflæsning af vand- og varmemålere samt hjemtagning af data i Varde og Esbjerg kommuner. Herudover sørger vi for den daglige drift af fjernvarmenettet og målerlaboratoriet. Afdelingen består af 17 medarbejdere, og som vores nye kollega skal du ligeledes arbejde med:

  • Sikker drift af ledningsnettet og målerpark
  • Driftsoptimeringer
  • Kundebesøg
  • Brøndeftersyn
  • Samarbejder både internt og eksternt

Hvem er du?

  • Du er uddannet VVS-montør
  • Du har erfaring med vand- og varmeinstallationer – både hos private og erhverv

Herudover har du kendskab til el-arbejde, du har flair for IT, og du ejer et kørekort. Det er en bonus, hvis du har viden om udskiftning af målere og er vant til at færdes i vores forsyningsområde.

Som person er du selvstændig, du er god til skabe overblik, og du evner at tilrettelægge dine arbejdsopgaver. Du er videbegærlig, du stiller høje krav til dit arbejde, og du finder stor tilfredsstillelse i at få tingene gjort. Herudover har du hænderne godt skruet på, og du har en fysik, der kan tåle at blive udfordret. Sidst, men ikke mindst, trives du med gentagende arbejde, du ynder at levere en god service, og du kan at arbejde på tværs af organisationen. 

Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nederst på siden her. Sidste frist er den 14. oktober 2020 kl. 08.00. Som et led i ansættelsesprocessen skal du tage en personligheds- og logiktest.  

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen her eller kontakte Keld Jensen, driftsleder i Måler og Ledningsdrift på 7474 7130.

Om DIN Forsyning
DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner samt håndterer regnvand og spildevand. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.

Som vores kollega bliver du en del af en entusiastisk og attraktiv organisation på 220 medarbejdere, hvor du kan se frem til stort ansvar og plads til at udfolde dit talent i et udfordrende fagligt miljø.

Vent venligst...