27-08-2020

Vi søger en HSE-ansvarlig til Fremtidens Fjernvarme

Er du uddannet HSE-ansvarlig inden for bygge- og anlægsområdet? Har du praktisk erfaring med sikkerhedsledelse? Er du selvsikker og overbevisende – og evner du selv i pressede situationer at bevare det store overblik uden at gå på kompromis med sikkerhed og høj kvalitet? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Fremtidens Fjernvarme. Stillingen er tidsbegrænset indtil d. 31. december 2023.

Hvad skal du lave?
DIN Forsynings varmeleverandør, Ørsted, stopper driften på Esbjergværket senest 1. april 2023. Derfor er vi med projekt Fremtidens Fjernvarme i fuld gang med at stable en ny varmeproduktion på benene. Flis-kedler, et varmepumpeanlæg baseret på havvand samt en el-kedel er efter planen den grønne anlægskombination, der skal erstatte Ørsteds varmeleverance. Projektet vil bestå af to faser, og DIN Forsyning skal drive det nye anlæg og udføre daglig vedligehold.

Som vores nye kollega vil du bl.a. være ansvarlig for følgende opgaver:

  • Sikre at den gældende lovgivning overholdes, herunder at alle følger sikkerhedsmanualer og -instruktioner
  • Daglig koordination af sundhed, sikkerhed og miljø i arbejdets tilrettelæggelse på byggemøder mv.
  • Udføre sikkerhedsrunderinger, foretage hændelsesregistreringer og sikkerhedsstatistik samt forebygge ulykker
  • Håndtering af brændbare og giftige stoffer

Hvem er du?

  • Du er uddannet HSE-ansvarlig inden for bygge- og anlægsområdet
  • Du har solid praktisk erfaring med sikkerhedsledelse af bygge- og anlægsarbejder
  • Du har erfaring med at arbejde inden for rammerne af arbejdsmiljøstandarden ISO 45001

Herudover har du viden om større bygge- og anlægsprojekter inden for energisektoren, du har erfaring med sikker håndtering af brændbare og giftige stoffer, og du mestrer dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du selvsikker og overbevisende, og du evner at kommunikere klart og tydeligt. Du trives med både at arbejde selvstændigt og som del af et team med respekt for hinandens opgaver. Herudover er du initiativrig og finder stor tilfredsstillelse i at få tingene gjort. Sidst, men ikke mindst, er du god til selv i pressede situationer at danne såvel som bevare det store overblik og prioritere i opgaver uden at gå på kompromis med sikkerhed og høj kvalitet.

Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nederst på siden her. Sidste frist er den 14. september 2020 kl. 08.00. Som et led i ansættelsesprocessen skal du tage en personligheds- og logiktest.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen her eller kontakte Kenneth Jørgensen, projektchef i Fremtidens Fjernvarme, på 7474 7290 eller 4023 5855.

Om DIN Forsyning
DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner samt håndterer regnvand og spildevand. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.

Som vores kollega bliver du en del af en entusiastisk og attraktiv organisation på 220 medarbejdere, hvor du kan se frem til stort ansvar og plads til at udfolde dit talent i et udfordrende fagligt miljø.

 

 

 

 

Vent venligst...