12-06-2020

Vi søger en kontorelev

Har du lyst og energi til at tage en uddannelse med speciale i administration? Evner du at arbejde i en afvekslende og til tider hektisk hverdag? Er du udadvendt og initiativrig, og sætter du en ære i at levere en god service? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Kunder og Kommunikation.

Hvad skal du lave?
Kunder og Kommunikation består af to teams: Kundecenter og Kommunikation. Som vores nye kollega bliver du en del af Kundecenteret. Teamet består af otte kunderådgivere, hvis fornemmeste opgave er at sikre den gode kundeoplevelse for vores ca. 60.000 kunder i Esbjerg og Varde Kommuner. Hovedopgaverne består bl.a. i at:

  • Besvare kundehenvendelser på mail, telefon og ved personligt fremmøde
  • Afregne kundernes forbrug af vand, varme, spildevand og affald
  • Beregne års- og flytteopgørelser samt kundernes forventede forbrug for det næste år
  • Håndtere restanceinddrivelser

Du vil fra begyndelsen få tildelt dine egne arbejdsopgaver, som du med kyndig vejledning skal løse. Herudover skal du som minimum deltage i syv ugers undervisning på en handelsskole, hvor du som afslutning på din uddannelse skal udarbejde en fagprøve, der skal forsvares til en mundtlig eksamen.

Hvem er du?

  • Du har en relevant uddannelse – en højere handelseksamen (hhx) eller tilsvarende
  • Du har lyst og energi til at tage en uddannelse med speciale i administration

Herudover har du lyst til at gøre en forskel og evner at arbejde i en afvekslende og til tider hektisk hverdag.

Som person er du udadvendt og engageret, og du sætter en ære i at levere en god service. Du er initiativrig, selvstændig og ansvarsbevidst, og du finder stor tilfredsstillelse i at nå i mål med en opgave. Du er lidt af en problemknuser, og du evner at indgå og opretholde en konstruktiv dialog med mange forskellige typer mennesker – også når bølgerne går højt. Endelig sætter du pris på at være en del af – og bidrage til – fællesskabet, og du er med på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nederst på siden her. Sidste frist er den 25. juni 2020. Som et led i ansættelsesprocessen skal du tage en personligheds- og logiktest.  

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen her eller kontakte Betina Lund Lauridsen, kunde- og kommunikationschef, på 7474 7110.

Om DIN Forsyning
DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner samt håndterer regnvand og spildevand. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.

Som vores kollega bliver du en del af en entusiastisk og attraktiv organisation på 220 medarbejdere, hvor du kan se frem til stort ansvar og plads til at udfolde dit talent i et udfordrende fagligt miljø.

Vent venligst...