27-05-2020

Vi søger en systemkoordinator

Er du tekniker med stor interesse for IT? Har du erfaring med drifts- og vedligeholdelsesprogrammer – gerne inden for vand- og fjernvarmeområdet? Er du selvstændig, god til at samarbejde, og stiller du høje krav til kvaliteten af dit arbejde? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Vand- og Varmeproduktion.

Hvad skal du lave?
I Vand- og Varmeproduktion arbejder vi bl.a. med vandindvinding, -behandling og -kvalitet samt udpumpning af vand til vores kunder. Herudover arbejder vi med produktion og distribution af fjernvarme. Vi er desuden i fuld gang med at virkeliggøre fremtidens fjernvarmeproduktion. I den forbindelse opstår der et behov for et nyt drifts- og vedligeholdelsesprogram, der skal understøtte de nye produktionsenheder. Programmet skal dog også bruges til at understøtte de eksisterende produktions- og pumpeenheder i vand- og varmeproduktionen og således afløse det nuværende drifts- og vedligeholdelsesprogram.

Som vores nye kollega bliver du nøgleperson for implementering af det nye drifts- og vedligeholdelsesprogram, Sertica, i tæt samarbejde med ansvarshavende kollegaer. Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

  • Opbygning, registrering og indførelse af eksisterende og nye data til systemet (fra både eksterne leverandører og fra egne enheder)
  • Indførelse af vedligeholdelsesplaner for registrerede enheder
  • Løbende vedligeholdelse og optimering af systemet

Hvem er du?

  • Du har en relevant teknisk baggrund
  • Du har stor interesse for IT og har erfaring med drifts- og vedligeholdelsesprogrammer samt erfaring med tegneprogrammet AutoCad eller tilsvarende

Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med drift og vedligehold inden for vand- og fjernvarmeområdet, herunder gerne med store fastbrændselsfyrede hedtvandsanlæg, samt erfaring med SRO-anlæg.  

Som person er du udadvendt og god til at samarbejde, du er hjælpsom og yder gerne en god service over for kollegaer og samarbejdspartnere. Du er selvstændig og struktureret, og du trives med selv at planlægge din arbejdsuge med fokus på effektivitet. Du har let ved at sætte dig ind i nye arbejdsopgaver, du stiller høje krav til kvaliteten af dit arbejde, og du sætter en ære i at levere til tiden. Endelig kan du kommunikere på alle niveauer i en organisation.

Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nederst på siden her. Sidste frist er den 11. juni 2020 kl. 08.00. Som et led i ansættelsesprocessen skal du tage en personligheds- og logiktest.  

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen her eller kontakte Jørgen Stuber, driftschef, Vand- og Varmeproduktion på 2146 5149.

Om DIN Forsyning
DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner samt håndterer regnvand og spildevand. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.

Som vores kollega bliver du en del af en entusiastisk og attraktiv organisation på 220 medarbejdere, hvor du kan se frem til stort ansvar og plads til at udfolde dit talent i et udfordrende fagligt miljø.

Vent venligst...