25-05-2020

Vi søger en udbudskoordinator

Har du erfaring med udbud og kontrakter? Og kan du planlægge og lede udbudsprocesser? Er du herudover analytisk og kvalitetsbevidst, og sætter du en ære i at levere til tiden? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Indkøb og Lager.

Hvad skal du lave?
I Indkøb og Lager arbejder vi med indkøb af varer og tjenesteydelser til brug i driften, i projekter og i administrationen. Vi består af to teams. Det ene team arbejder med indkøb af varer til dagligdagen samt lagerbeholdning, modtagelse og udlevering af varer. Det andet team arbejder med udbud og kontrakter og bistår med rådgivning og sparring, når kollegaer skal sende opgaver i udbud. Som vores nye kollega bliver du en del af udbudsteamet, og dine primære arbejdsopgaver består bl.a. i at:

  • Planlægge og lede udbudsprocesser
  • Gennemføre konkurrenceudsættelser og EU-udbud og implementere kontrakterne i organisationen
  • Rådgive og sparre med kollegaer

Hvem er du?

  • Du har en relevant kommerciel/administrativ baggrund
  • Du har erfaring med udbud og kontrakter, herunder udarbejdelse af udbudsmaterialer og kontraktstyring
  • Du kan planlægge og lede udbudsprocesser

Det er en fordel, hvis du har erfaring med udbuds- og kontraktretslige forhold jf. udbudsloven samt har erfaring med elektroniske udbudssystemer.

Som person er du struktureret og god til at bevare det overblikket. Du evner at prioritere, planlægge og koordinere dine arbejdsopgaver, og du sætter en ære i at levere til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du er grundig med sans for detaljen, og du besidder herudover gode analytiske og logiske egenskaber. Endelig er du åben og positiv, og du er i stand til at kommunikere konstruktivt på alle niveauer i en organisation.

Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nederst på siden her. Sidste frist er den 8. juni 2020 kl. 08.00. Som et led i ansættelsesprocessen skal du tage en personligheds- og logiktest.  

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen her eller kontakte Susanne Føgh Sørensen, indkøbschef, på 7474 7530

Om DIN Forsyning
DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner samt håndterer regnvand og spildevand. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.

Som vores kollega bliver du en del af en entusiastisk og attraktiv organisation på 220 medarbejdere, hvor du kan se frem til stort ansvar og plads til at udfolde dit talent i et udfordrende fagligt miljø.

Vent venligst...