03-02-2020

Mange skraldespande får ny tømmedag

Renovatøren Marius Pedersen A/S startede i september op med tømning af skraldespande og genbrugsspande i Varde Kommune. Kontraktmæssigt skulle de køre de gamle ruter ind til nytår. I forbindelse med udrulningen af madaffald kommer der nu en anden tømmedag for omkring 10.000 kunder.

- Det er helt naturligt, at Marius Pedersen A/S tilpasser deres ruter for at kunne leve op til de krav, vi stiller i forbindelse med den nye affaldsordning, siger Betina Lund Lauridsen, der er kunde- og kommunikationschef hos DIN Forsyning.

- Når vi skifter til de nye todelte skraldespande, skal de selvfølgelig tømmes med todelte skraldebiler. En af udfordringerne er, at vi ikke skifter skraldespanden ved sommerhuse. Derfor skal der fortsat køre almindelige skraldebiler og tømme der. Samtidig tager det længere tid at tømme en todelt skraldespand end almindeligt, fordi der kun kan tømmes én ad gangen.

De nye tømmedage træder i kraft per 1. februar. Nogle vil også opleve, at skraldemanden tømmer på et andet tidspunkt på dagen. Der er ingen faste tidspunkter for tømning, men tidsrummet er mellem kl. 6:00 og 18:00 på hverdage.

- Det er altid træls, når der ændres i rutinerne, men vi håber på til tålmodighed, hvis skraldemanden skulle blive forsinket. Vi lover, at alle nok skal få tømt deres skraldespande, siger Betina Lund Lauridsen.

SMS med ny tømmedag

For at spare udgifterne til breve har DIN Forsyning valgt at udsende SMS’er til alle berørte kunder. Desuden er det muligt at slå sin tømmedag op via MitAffald.

- Vi har rigtig gode erfaringer med at sende driftsforstyrrelser ud per sms, så vi tænkte, at her kunne vi godt prøve noget nyt og spare nogle takstkroner, fortæller Betina Lund Lauridsen.

- Vores system slår op i telefonbogen og finder mobilnummeret, så vi behøver ikke have det. Vi har også en service, hvor vores kunder kan modtage en sms fra os dagen inden skraldespanden eller genbrugsspanden tømmes. Her skal de aktivt ind og tilmelde sig.

Du kan tilmelde dig sms fra skraldemanden via denne side.

Del siden:
Vent venligst...