04-02-2020

Årsopgørelsen for 2019 er på vej

Kalenderen siger februar, og det betyder, at Kundecenteret går i gang med at beregne året, der gik. Senest d. 3. marts ved du derfor, om du skal have penge retur eller ej. For at se specifikationerne på din årsopgørelse skal du som noget nyt logge ind på vores Kundeportal. Ønsker du at modtage pengene via NemKonto, har vi brug for dit samtykke. Så undgår du tilmed en længere administrationstid.

Se specifikationerne via Kundeportalen
Vil du se specifikationerne på din årsopgørelse, skal du som noget nyt logge ind på vores Kundeportal, hvortil du skal bruge dine loginoplysninger. Er du tilmeldt betalingsservice, kan du finde dine loginoplysninger i oversigten. Er du ikke tilmeldt betalingsservice, modtager du oplysningerne på brev eller mail. Gå herefter ind på vores hjemmeside www.dinforsyning.dk – tryk på knappen ”Min side” øverst i højre hjørne, og indtast dine loginoplysninger (kundenummer og password). Nu har du adgang til specifikationerne på din årsopgørelse.

Vi har brug for dit samtykke til udbetaling via NemKonto
Ifølge persondataforordningen skal vi søge om tilladelse til opbevaring af dit CPR-nummer. I forbindelse med dit besøg på Kundeportalen vil vi derfor bede om dit samtykke. Et samtykke sikrer bl.a. din identitet, og vi får besked om evt. adresseændring. Endelig gør samtykket det muligt at udbetale penge via NemKonto, så du undgår en længere administrationstid.

Del siden:
Vent venligst...