11-11-2019

Vi søger en service­medarbejder/kantine­assistent

Kan du begå dig i et køkken? Og er du en holdspiller, der bidrager positivt til fællesskabet og gerne hjælper til, hvor der er behov for det? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Facility Management.

Hvad skal du lave?
I Facility Management arbejder vi med indvendigt såvel som udvendigt vedligehold af alle bygninger og ejendomme i DIN Forsyning. Afdelingen består af syv medarbejdere: to bygningskonstruktører, en studerende, en kok, to pedeller og en mekaniker. Udover at planlægge og gennemføre vedligeholdelsesprojekter er vi ansvarlige for serviceopgaver, rengøring og kantinedrift. Dine hovedopgaver består bl.a. i:

  • At hjælpe til i kantinen, både mht. forberedelse af mad og rengøring
  • Mødeforplejning/generel forplejning i huset (opdækning/afrydning, håndtering af
    frugt-, kaffe- og theordning)
  • Administrative opgaver, herunder posthåndtering

Generelt lægger vi dog vægt på at være et team, der samarbejder om at yde en god service, og vi hjælper derfor hinanden, når der er behov for det.

Hvem er du?
Du er i stand til at begå dig i et køkken, og du har måske endda lyst til at forkæle dine kolleger med nye kageopskrifter og/eller salater. Herudover er det en bonus, men ikke et krav, hvis du har været på hygiejnekursus i forhold til håndtering af fødevarer. Hvis ikke, skal du være indstillet på at tage kurset.

Som person er du venlig og imødekommende. Du er positiv, bidrager til en god og behagelig stemning, og er der noget, siger du til på en konstruktiv måde. Du er en holdspiller, der kan lide at være en del af et fællesskab, og du hjælper gerne til dér, hvor der er behov for det. Endelig er du tålmodig og stabil og går struktureret til værks i din opgaveløsning.  

Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nederst på siden her. Sidste frist er den 25. november 2019 kl. 08.00 med samtaler den 16. december. Som et led i ansættelsesprocessen skal du tage en personligheds- og logiktest.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen her eller kontakte Jacob Lorenzen Plet, afdelingsleder i Facility Management på 7474 7543.

Om DIN Forsyning
DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner samt håndterer regnvand og spildevand. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.

Som vores kollega bliver du en del af en entusiastisk og attraktiv organisation på 220 medarbejdere, hvor du kan se frem til stort ansvar og plads til at udfolde dit talent i et udfordrende fagligt miljø.

Vent venligst...