26-08-2019

Nye skraldebiler fra 1. september

Tidligere på året vandt affaldsselskabet Marius Pedersen A/S et udbud om tømning af alle skraldespande og genbrugsspande i Varde Kommune. Nu er tidspunktet for overdragelsen kommet. DIN Forsyning regner dog med en næsten usynlig overgang, i det Marius Pedersen A/S har ansat flere af de nuværende skraldemænd.

- For kunderne regner vi ikke med, det får betydning lige nu. I kontrakten har vi skrevet, at de eksisterende tømmedage skal bibeholdes året ud. Samtidig er vi så heldige, at Marius Pedersen har ansat flere af de nuværende skraldemænd, der kender kommunen, fortæller Betina Lund Lauridsen, der er kunde- og kommunikationschef hos DIN Forsyning.

Stadig en ny start

Det er dog ikke sikkert, at alle ture kan bemandes med lokalkendte skraldemænd, så DIN Forsyning vil gerne opfordre kunderne til at have lidt tålmodighed i indkørselsfasen.

- Al start er svær og når man er skraldemand i et nyt område, kan det tage tid at finde og tømme skraldespanden. Så selvom vi siger, at tømmedagen er den samme, så kan tømmetidspunktet godt ændre sig. Så plejer kunden at få tømt om formiddagen og skraldemanden ikke har været der kl. 12, behøver man ikke ringe lige med det samme, for der skal nok blive tømt, fortæller Betina Lund Lauridsen.

Måske nye ruter efter nytår

Til januar har Marius Pedersen A/S lov til at skifte på ruterne. Det betyder, der kan komme skift i tømmedagene. Samtidig starter DIN Forsyning op med indsamling af madaffald i foråret 2020.

- Det tager lidt længere tid at tømme en todelt skraldespand, fordi der kun kan tømmes én ad gangen. Derfor vil det give mening, at Marius Pedersen kigger på ruterne og ser, om de skal ændres, når vi starter med indsamling af madaffald, slutter Betina Lund Lauridsen.

Del siden:
Vent venligst...