16-09-2019

Vi søger en bygnings­konstruktør­praktikant

Vi søger en dygtig bygningskonstruktørstuderende til 20 ugers praktik i Facility Management.

Hvad skal du lave?
Din vigtigste opgave er at lære at bruge din teoretiske viden i praksis. Du bliver en del af et stærkt tremandshold, hvor du skal indgå i hverdagsopgaver. Efterhånden vil du få flere selvstændige opgaver. 

Opgaverne tæller bl.a.:

  • Vedligehold af bygninger
  • Planlægning, budgettering og overholdelse af vedligeholdelsesplaner
  • Rådgivning ifm. ny-, til- og ombygning
  • Teknisk rådgivning og sparring ifm. køb og salg af ejendomme
  • CTS-overvågning

Hvem er du?
Du er uddannet håndværker og studerer nu videre til bygningskonstruktør. Du læser på femte semester og skal fra januar/februar 2020 bruge en praktikplads, hvor du kan anvende din teoriske viden i praksis. Du kan lide en travl hverdag, hvor du er i kontakt med kollegaer. Desuden er du en flittig computerbruger og har kendskab til programmer som Outlook og Revit.

Om praktikken
Du bliver en del af Facility Management-afdelingen, som arbejder med vedligeholdelse af alle DIN Forsynings 200 bygninger i hele vores forsyningsområde i Esbjerg og Varde Kommune. Afdelingen holder til på Ulvsundvej 1, 6715 Esbjerg N. Vedligeholdelsesarbejdet omfatter både bygningerne udvendigt, ventilationssystemer samt vand- og varmestyring. Herudover har afdelingen en rådgiverfunktion, når de, der har ansvar for de resterende bygninger i DIN Forsyning, skal i gang med et vedligeholdelsesprojekt, ny- eller til- og ombygning.

Stillingen er en 20 ugers ulønnet praktik.

Søg stillingen
Send din ansøgning inkl. et projekt, du har udarbejdet på femte semester, via vores ansøgningsportal på hjemmesiden her. Vi holder løbende samtaler.

Vil du vide mere, kan du kontakte Jacob Lorenzen Plet, afdelingsleder, Facility Management på 2149 1341 eller jlp@dinforsyning.dk.

Hvem er DIN Forsyning?
DIN Forsyning leverer rent vand og fjernvarme til private og erhvervskunder i Varde og Esbjerg kommuner. Desuden tager vi os af spildevandet, og i Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.

Du bliver en del af en entusiastisk og attraktiv organisation på ca. 220 medarbejdere, hvor du kan se frem til stort ansvar og plads til at udfolde dit talent i et udfordrende fagligt miljø. Vi har en åben og uformel kultur, hvor vi hjælper hinanden, så vi kan skabe størst mulig værdi for vores kunder.

Vent venligst...