17-06-2019

Vi søger en bygningskonstruktør

Er du en selvstændig bygningskonstruktør – gerne med en håndværksmæssig baggrund? Er du kvalitetsbevidst, ser du muligheder frem for begrænsninger, og kan du træffe en hurtig beslutning baseret på din faglige ekspertise? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Facility Management.

Hvad skal du lave?
I Facility Management arbejder vi med vedligeholdelse af alle bygninger i DIN Forsyning ved at planlægge og gennemføre vedligeholdelsesprojekter. Afdelingen består af syv medarbejdere: en bygningskonstruktør, en studerende, en kok, en kantineassistent, to pedeller og en mekaniker. Vedligeholdelsesarbejdet omfatter både bygningerne indvendigt og udvendigt, og hovedopgaverne består bl.a. i:

  • Udbud, koordinering og ledelse af byggeopgaver
  • Vedligeholdelse af vores Facility Management System (DaluxFM)
  • Energioptimering, helhedsplaner og kvalitetssikring

Herudover sørger vi for, at opgaverne bliver løst, og at vedligeholdelsesplanerne overholdes. Som vores nye kollega skal du ligeledes arbejde med:

  • Rådgivning (f.eks. i forbindelse med ny-, til- og ombyg)
  • Teknisk rådgivning og sparring ifm. køb/salg af ejendomme
  • Opdatering af bygnings- og boligregistret (BBR)
  • CTS-overvågning (styring af temperatur, belysning, ventilation mv.)

Hvem er du?

  • Du har en uddannelse som bygningskonstruktør eller tilsvarende
  • Du har en håndværksmæssig baggrund og erfaring fra byggepladser

Det er en bonus, hvis du har en bred teknisk driftsindsigt og erfaring med forskellige typer af tekniske anlæg og/eller erfaring fra en lignende stilling med ansvar for drift og vedligehold.

Som person er du selvstændig og stiller høje krav til kvaliteten af dit arbejde. Du er opfindsom, initiativrig og finder stor tilfredsstillelse i at følge en opgave til dørs. Du er en udpræget holdspiller, der evner at samarbejde og kommunikere konstruktivt på alle niveauer i en organisation. Endelig stoler du på din egen dømmekraft og kan træffe en hurtig og fornuftig beslutning baseret på din faglige ekspertise.

Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nederst på siden her. Sidste frist er den 27. juni 2019. Som et led i ansættelsesprocessen skal du tage en personligheds- og logiktest.  

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen her eller kontakte Jacob Lorenzen Plet, afdelingsleder i Facility Management på 7474 7543.

Om DIN Forsyning
DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner samt håndterer regnvand og spildevand. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.

Som vores kollega bliver du en del af en entusiastisk og attraktiv organisation på 220 medarbejdere, hvor du kan se frem til stort ansvar og plads til at udfolde dit talent i et udfordrende fagligt miljø.

Del siden:
Vent venligst...