14-01-2019

Ny entreprenør skal tømme bundfældningstanke i Varde kommune

DIN Forsyning skifter entreprenør på tømning af bundfældningstanke (septiktanke, trix-tanke, flerkammer-tanke el.lign.) i Varde Kommune. Det sker som resultat af et planlagt udbud på opgaven. De næste to år vil firmaet FKSSlamson tømme tankene.

FKSSlamson er en af Danmarks største indenfor kloakservice og kører allerede for andre forsyninger. De starter derfor ikke forfra, selvom de ikke tidligere har kørt i Varde Kommune.

Nyt telefonnummer

Som kunde skal du huske at der nu er et nyt telefonnummer (6342 1017) i tilfælde af spørgsmål omkring tømning af tanke. Herudover forventer vi ikke at skiftet får betydning for vores kunder.

Ingen ændringer for Esbjerg-kunder

Udbuddet omfattede også tømning af tanke i Esbjerg Kommune og her vandt Simon Moos Entrepriser atter opgaven. De har tømt i Esbjerg Kommune i den foregående periode.

Planlagt skifte

Skiftet kommer, fordi vores kontrakter udløb til nytår. Når vores kontrakter med vores leverandører udløber, typisk efter en 2-4 år, spørger vi andre potentielle leverandører efter priser. Det sker, både fordi vi skal ifølge lovgivningen, men ofte gør vi det til trods for opgaven ikke behøver komme i udbud. Det er nemlig vores garanti for, at vi handler til fair priser og dermed sikrer, vi bruger kundernes penge bedst muligt.

Del siden:
Vent venligst...