28-06-2018

Vandforbruget steg i pausen

Hos DIN Forsyning har Jørgen Stuber, der er værkproduktionschef hos DIN Forsyning, kigget på tallene under den seneste landskamp.

- Vi kan helt tydeligt se, at Esbjergenserne så landskamp. Under landskampen pumpede vi meget mindre vand ud end på en normal tirsdag, og så da dommeren fløjtede til halvleg steg forbruget helt vildt, fortæller han og viser grafen for udpumpning i Esbjerg.

Var du på toilet?

DIN Forsyning kan ikke med sikkerhed sige, det er fordi, alle var tissetrængende, da den store stigning ikke direkte kan måles på renseanlæggene. Fordi det ikke havde regnet i et stykke tid, var kloakrørene tomme og kunne derfor uden problemer tage imod det ekstra vand.

- Det virker da meget sandsynligt, at der blev skyllet ekstra ud i toiletterne og kaffebygningen blev sat i gang i halvlegen, synes Jørgen Stuber.

Tæt på aftenniveau

Op til kampen kunne vi se et helt normalt forbrug på omkring de 850 m³, men så falder det under 1. halvleg til tæt på 700 m³. Det nærmer sig derfor det forbrug vi ser sent om aftenen efter sengetid. Ved pausefløjt steg forbruget til næsten det dobbelte med 1300 m³ som det højeste.

- For os er det bare sjove tal. Det påvirker ikke vores drift overhovedet. Vi er klar med vand til næste landskamp også, slutter Jørgen Stuber.

Del siden:
Vent venligst...