05-03-2018

25 kandidater vil i bestyrelsen

Efter opstillingsperioden er udløbet,  har 25 kandidater har meldt deres kandidatur og stiller dermed op til bestyrelsesvalget i april.

Kandidaterne har haft mulighed for at skrive lidt om, hvorfor de gerne vil ind i bestyrelsen. Alle kan læse om kandidaterne på dinforsyning.dk/valg.

Bred geografisk spredning
Blandt kandidaterne er der en god geografisk spredning. Det er tre år siden, vi fusionerede det er godt at se, at der er 11 kandidater fra det gamle Varde-område og 14 fra det gamle Esbjerg-område, der har meldt sig.

Valg fra den 3. til den 13. april.
Blandt de 25 kandidater skal der vælges to bestyrelsesmedlemmer. De er formelt placeret i DIN Forsyning Spildevand A/S og DIN Forsyning Vand A/S, der begge er datterselskaber i DIN Forsyning-koncernen. Derfor er det også kun forbrugerne i disse selskaber, der kan stemme på kandidaterne.

Forbrugere er ikke kun kunderne, men også alle lejere, der ikke afregner direkte, men via en udlejer.

Valget gennemføres elektronisk, så alle skal ind og stemme via dinforsyning.dk/valg. Har man ikke et kundenummer hos DIN Forsyning, kan man oprette sig og stemme. Hver bolig-/ erhvervsenhed får én stemme. Valget forløber fra den 3. april til den 13. april.

Del siden:
Vent venligst...