Selvbetjening

Er du ny kunde?

Er du flyttet ind i vores forsyningsområde, så velkommen til!

På disse sider kan du læse lidt om, hvordan vores ordninger fungerer. Under Vores aftaler  under de forskellige forsyningsarter finder du yderligere informationer om vores kunderelationer. Du kan også finde mange selvbetjeningsfunktioner, som vi vil opfordre dig til at bruge.

Husk fx at melde flytning til os via flytteformularen - og det er en rigtig god ide at tilmelde dine fakturaer til betalingsservice.

Er du ved at bygge nyt hus i vores forsyningsområde, er der nogle ting, du skal have styr på. Det kan du læse mere om nedenfor. 

selfservice-icon

Hjælp til nye kunder

Flyttemeddelelse
Tilmeld betalingsservice

 

 

Overvejer du fjernvarme?

Er du i tvivl om fjernvarme er noget for dig, så lad os give dig et tilbud. Skriv eller ring til os, så vi kan få en snak om dine behov.

Hvis dit hus ligger i vores fjernvarmeområde, påstår vi nemlig, at du har mulighed for at få både den billigsteden nemmeste og den mest klimavenlige opvarmning.
 

Den billigste

Når du skal udregne prisen på din varme, skal du ikke kun kigge på det årlige forbrug. Du skal også kigge på de udgifter, du har i forbindelse med anskaffelse og vedligehold. Det koster både at få fjernvarme og fx jordvarme lagt ind i dit hus – men fordi fjernvarme har en længere levetid uden store reinvesteringer, er det billigere på den lange bane. Så når jordvarme og fjernvarme er næsten lige billige at anskaffe sig, så husk at tænkte på levetiden – og her vinder fjernvarmen!
 

Den nemmeste

Når du har fjernvarme i huset, tænker du slet ikke på, hvor varmen kommer fra. Du kan koncentrere dig om at skrue op eller ned for radiatoren. Du behøver ikke tænkte på, at varmen løber i højisolerede rør under jorden mellem fjernvarmeværket og dit hjem.

Fjernvarmen er også forsyningssikker, da den kan produceres på mange forskellige energikilder. Det gør os mindre afhængige af enkelte energikilder og brændsler. Produktionen bliver desuden overvåget døgnet rundt, så du kan sove roligt om natten uden at spekulere på, om der er varme og varmt vand næste dag.
 

Den mest klimavenlige

Fjernvarme udnytter energien effektivt, fordi næsten alle husstande i et område får leveret varmen. Skulle hver bolig opvarmes individuelt, ville det blive en dyr affære - ikke mindst for miljøet. Fællesskabet har også en anden stor fordel: vi bruger den nyeste teknologi på værkerne, som udnytter ressourcerne mest muligt, beskytter klimaet og forebygger forurening. Når vi er fælles om udgifterne, bliver de meget mindre end hvis din egen individuelle opvarmningskilde jævnligt skulle udskiftes med en ny miljørigtig model.

 

Læs mere på fjernvarme.info

Tilflytter og fjernvarme

Er du flyttet ind i et af vores distributionsområder for fjernvarme er du nu en del af et fælleskab på 25.500 kunder tilsluttet samme system. Oplever du problemer med dit varme, skal du starte med at kontakte en autoriseret vvs-installatør, da du selv har ansvaret for varmeinstallationerne inde i huset.

 

Aflæs din måler

Det er ikke altid at udflytter husker at opgive målerstanden til os, så for at undgå misforståelser, bedes du indberette din målerstand til os på samme dag, som du får nøglen til dit nye hus. Du finder flytteformularen på vores selvbetjeningsside.

 

Hvad koster det?

Du finder vores priser på fjernvarme her. Vi har forskellige priser alt efter, hvilken kommune, du bor i. 

 

Dine og vores forpligtigelser

I vores leveringsbestemmelser for fjernvarme kan du læse mere om de aftaler, vi har med hinanden, når du er kunde hos os.

Nybygger og fjernvarme

Det lyder mere kompliceret end det er

Her kan du se fremgangsmåde for, hvordan din ejendom tilsluttes fjernvarmen. Det lyder måske lidt kompliceret, men når først du har indsendt første ansøgning, går det slag i slag.

  • Du sender en bestilling til os via nedenstående formular.
  • På baggrund af disse oplysninger sender vi dig en pris for fjernvarmetilslutningen til underskrift.
  • Herefter underskriver du som ejer prisaftalen og returnerer denne til os, hvorefter vi fremsender en faktura på den aftalte pris.
  • Herefter udfører vi selve fjernvarmetilslutningen fra fjernvarmenettet til hovedventilerne i huset.

Vær opmærksom på, at der skal indstøbes en indføringsbøjning i soklen. Denne afhentes hos DIN Forsyning.

 

Giv os lidt plads

Snak med din vvs-installatør om kravene for placering af vand- og varmemålere,  så målerne bliver sat et sted, der er til at komme til. Vi oplever desværre gang på gang, at vores målere er svære at komme til.

 

Elektrikeren skal også forbi

Vi stiller krav om, at alle målerinstallationer skal være forberedt til elektroniske vand- og varmemålere. Find vejledningen her.

 

Hvad koster det at blive tilsluttet?

For at blive tilsluttet ledningsnettet, skal der betales for tilslutning og stikledning, og det skal betales inden arbejdet igangsættes. De vejledende priser finder du her.

 

Formular til bestilling af fjernvarmestik

Tilslutningstype

Tilslutningsadresse

Byggefirma / rådgiver

Ejer / bygherre

Tegning og placering

Vent venligst...
loading