Er du ny kunde?
Er du flyttet ind i vores forsyningsområde, så velkommen til!
På disse sider kan du læse lidt om, hvordan vores ordninger fungerer. Under Vores aftaler under de forskellige forsyningsarter finder du yderligere informationer om vores kunderelationer. Du kan også finde mange selvbetjeningsfunktioner, som vi vil opfordre dig til at bruge.
Husk fx at melde flytning til os via flytteformularen - og det er en rigtig god ide at tilmelde dine fakturaer til betalingsservice.
Er du ved at bygge nyt hus i vores forsyningsområde, er der nogle ting, du skal have styr på. Det kan du læse mere om nedenfor.

Hjælp til nye kunder
Overvejer du fjernvarme?
Er du i tvivl om fjernvarme er noget for dig, så lad os give dig et tilbud. Skriv eller ring til os, så vi kan få en snak om dine behov.
Hvis dit hus ligger i vores fjernvarmeområde, påstår vi nemlig, at du har mulighed for at få både den billigste, den nemmeste og den mest klimavenlige opvarmning.
Den billigste
Når du skal udregne prisen på din varme, skal du ikke kun kigge på det årlige forbrug. Du skal også kigge på de udgifter, du har i forbindelse med anskaffelse og vedligehold. Det koster både at få fjernvarme og fx jordvarme lagt ind i dit hus – men fordi fjernvarme har en længere levetid uden store reinvesteringer, er det billigere på den lange bane. Så når jordvarme og fjernvarme er næsten lige billige at anskaffe sig, så husk at tænkte på levetiden – og her vinder fjernvarmen!
Den nemmeste
Når du har fjernvarme i huset, tænker du slet ikke på, hvor varmen kommer fra. Du kan koncentrere dig om at skrue op eller ned for radiatoren. Du behøver ikke tænkte på, at varmen løber i højisolerede rør under jorden mellem fjernvarmeværket og dit hjem.
Fjernvarmen er også forsyningssikker, da den kan produceres på mange forskellige energikilder. Det gør os mindre afhængige af enkelte energikilder og brændsler. Produktionen bliver desuden overvåget døgnet rundt, så du kan sove roligt om natten uden at spekulere på, om der er varme og varmt vand næste dag.
Den mest klimavenlige
Fjernvarme udnytter energien effektivt, fordi næsten alle husstande i et område får leveret varmen. Skulle hver bolig opvarmes individuelt, ville det blive en dyr affære - ikke mindst for miljøet. Fællesskabet har også en anden stor fordel: vi bruger den nyeste teknologi på værkerne, som udnytter ressourcerne mest muligt, beskytter klimaet og forebygger forurening. Når vi er fælles om udgifterne, bliver de meget mindre end hvis din egen individuelle opvarmningskilde jævnligt skulle udskiftes med en ny miljørigtig model.
Læs mere på fjernvarme.info
Tilflytter og fjernvarme
Er du flyttet ind i et af vores distributionsområder for fjernvarme er du nu en del af et fælleskab på 25.500 kunder tilsluttet samme system. Oplever du problemer med dit varme, skal du starte med at kontakte en autoriseret vvs-installatør, da du selv har ansvaret for varmeinstallationerne inde i huset.
Aflæs din måler
Det er ikke altid at udflytter husker at opgive målerstanden til os, så for at undgå misforståelser, bedes du indberette din målerstand til os på samme dag, som du får nøglen til dit nye hus. Du finder flytteformularen på vores selvbetjeningsside.
Hvad koster det?
Du finder vores priser på fjernvarme her. Vi har forskellige priser alt efter, hvilken kommune, du bor i.
Dine og vores forpligtigelser
I vores leveringsbestemmelser for fjernvarme kan du læse mere om de aftaler, vi har med hinanden, når du er kunde hos os.
Nybygger og fjernvarme
Det lyder mere kompliceret end det er
Her kan du se fremgangsmåde for, hvordan din ejendom tilsluttes fjernvarmen. Det lyder måske lidt kompliceret, men når først du har indsendt første ansøgning, går det slag i slag.
- Du sender en bestilling til os via nedenstående formular.
- På baggrund af disse oplysninger sender vi dig en pris for fjernvarmetilslutningen til underskrift.
- Herefter underskriver du som ejer prisaftalen og returnerer denne til os, hvorefter vi fremsender en faktura på den aftalte pris.
- Herefter udfører vi selve fjernvarmetilslutningen fra fjernvarmenettet til hovedventilerne i huset.
Vær opmærksom på, at der skal indstøbes en indføringsbøjning i soklen. Denne afhentes hos DIN Forsyning.
Giv os lidt plads
Snak med din vvs-installatør om kravene for placering af vand- og varmemålere, så målerne bliver sat et sted, der er til at komme til. Vi oplever desværre gang på gang, at vores målere er svære at komme til.
Elektrikeren skal også forbi
Vi stiller krav om, at alle målerinstallationer skal være forberedt til elektroniske vand- og varmemålere. Find vejledningen her.
Hvad koster det at blive tilsluttet?
For at blive tilsluttet ledningsnettet, skal der betales for tilslutning og stikledning, og det skal betales inden arbejdet igangsættes. De vejledende priser finder du her.