Grundfos opfinder slid-ring til DIN Forsyning

I Ribe har vores spildevandsafdeling haft problemer med nogle pumper, som sendte mange fejl om tilstopning, uden at vores udsendte personale kunne finde andet end små klude (som i øvrigt heller ikke hører til i kloakken, men i skraldespanden). Det var efterhånden så grelt, at det var flere gange om ugen, vi havde en mand ude og skille en pumpe ad – bare for at se, at der ikke var noget galt og sætte den sammen igen. Det er selvfølgelig ikke effektivt, så vi kontaktede producenten.

Producenten Grundfos gik ind i problematikken og endte med at udvikle en ekstra slid-ring og et nyt gevind, så kludene ikke sætter sig i gevindet. Herefter er fejlen forsvundet, og pumperne sender nu kun reelle fejl ud.

Grundvis vil gerne fortælle andre kunder med lignende problemer at de har fundet en løsning, og derfor har de lavet en lille film med vores egen Palle Tækker.

Palle besøger her en pumpestation i Ribe, som for forbipasserende bare er et dæksel i rabatten. Så hvis du ikke er interesseret i nye slidringe, så se filmen for selve pumpestationens skyld.

Del siden:
Vent venligst...